Lépjen kapcsolatba velünk:

Munkaerő-fejlesztés

A vállalkozások hatékonyságának növelése az alkalmazottak képességeinek fejlesztése révén – MOST EU-s támogatásból 20 CÉG SZÁMÁRA DÍJMENTES! JELENTKEZZEN MIELŐBB!

A munkavállalókat aktuális vagy változó munkakörük megfelelő ellátásában, szakmai ismeretek elsajátításában, élethelyzetük megfelelő alakításában gyakran hétköznapi alapkészségeik (ún. alapkompetenciák) rejtett hiánya akadályozza.

Szolgáltatásunkban a GO-Modell segítségével, svájci módszertan alapján, a készségeik fejlesztése révén a munkavállalók kifejezetten a vállalati szituációkban válnak magabiztosabbá és önállóbbá. Közreműködésünkkel javulnak a vállalati munkafolyamatok, a munkavállalók könnyebben igazodnak a változó igényekhez, tartanak lépést a technológia fejlődésével. Hazai és nemzetközi tapasztalatok egyaránt igazolják, hogy a folyamat révén jelentősen erősödik a munkavállalói elköteleződés.

GINOP-6.1.4-16-2017-00001 azonosító számú „NYITOK hálózat a munkaerő-piaci kompetenciák fejlesztéséért” című kiemelt projekt keretében most 20 magyarországi KKV-nak van lehetősége, hogy díjmentesen hozzájusson a testreszabott lehetőséghez.

Igazodva a jelenlegi, változásokkal teli időszakhoz és a vállalkozások eltérő szükségletéhez, a GO-Modellen alapuló KKV hatékonyságnövelő szolgáltatásunkat is igazítottuk, három fő változatban tesszük elérhetővé a KKV-knak.

 

GO Hatékonyság – munkavállalók alapkészségeinek fejlesztése a hatékonyabb, minőségi munkavégzésért

GO Átállás – a tartósuló változások és az újrakezdés kihívásainak kezelése

GO Online – a munkavállalók alkalmazkodásának elősegítése vírushelyzetben

 

Amennyiben a lehetőség felkeltette érdeklődését, kérjük keresse a NYITOK GO program vezetőjét, Vincze Zsoltot (e-mail: vinczezs@progress.hu telefon: +36 20 313 6010).

Részvételi kritérium: A KKV legalább 15 munkavállalója bevonható a programba.

 

Bővebben

top
© Minden jog fenntartva!