Lépjen kapcsolatba velünk:

Minőségpolitika

Küldetésünk megfogalmazása

Az életminőség javítása, a társadalmi-gazdasági fejlődés elősegítése a felnőttképzési- és közoktatási, valamint más jóléti rendszerek és szolgáltatások fejlesztésére irányuló kezdeményezések támogatásán keresztül.

 

A Progress Consult Kft. 1998. évi megalapítása óta elkötelezett híve a folyamatosan magas színvonalú felnőttoktatásnak, az intézményvezetés célkitűzése, hogy a képzésre jelentkezők számára olyan képzési programokat és felnőttképzési szolgáltatásokat biztosítson, amelyekkel korszerű, naprakész és versenyképes tudást közvetít. Ezt szolgálja, hogy a Progress Consult Kft. 2014. óta felnőttképzési tevékenységét engedély alapján végzi (B/2020/007827 nyilvántartásba vételi számon szerepel a Kft. a nyilvántartásban).

Képzési programjainkat résztvevőközpontúan alakítottuk ki, célunk, hogy minőségi képzéseinkkel folyamatosan a résztvevői, megrendelői igényeknek való magasabb szintű megfelelést érjük el. Mindezt folyamatosan fejlődő szakmai színvonallal, és képzéseink, szolgáltatásaink rendszeres felülvizsgálatával és fejlesztésével, valamint a célcsoportok igényeire alapozott új képzési programok bevezetésével igyekszünk biztosítani.

Tevékenységeinket, szolgáltatásainkat a partneri igényeknek megfelelően folyamatosan fejlesztjük a szakmai követelmények alapján.

A Progress Consult Kft. tevékenységét a hatályos jogszabályoknak megfelelően végzi, intézményünk minőségbiztosítási rendszere a jogszabályi előírások szerint működteti a felnőttképzéssel kapcsolatos tevékenységét, a változások figyelembevételével.

 

A cégünk minőségpolitikája

Minőségpolitikánk alapja, hogy a felnőttképzési tevékenységünk minőségi színvonala folyamatosan és maradéktalanul megfeleljen az ügyfelek igényeinek és a jogszabályi követelményeknek. Mindezek szellemében rendszeresen felmérjük ügyfeleink elégedettségét és visszajelzéseik alapján folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat.

A Progress Consult Kft. minőségpolitikája összhangban áll az intézmény kialakított szervezeti kultúrájával, működési elveivel és képzési céljaival, minőségcéljainkat a munkatársaink bevonásával alakítjuk ki.

Minőségpolitikánk tartalmazza a vezetés által megfogalmazott minőségre vonatkozó szándékokat a képzések tervezése, szervezése és lebonyolítása terén, valamint a képzésben résztvevők, munkatársak, oktatók felnőttképzéssel kapcsolatos igényeinek megfelelő módszereket. Minőségpolitikánk kifejezi az intézmény elkötelezettségét a szakmai követelmények teljesítése, a minőségbiztosítási rendszer, valamint a szakmai munka eredményességének folyamatos fejlesztése iránt.

A minőségpolitikában és a vezetői átvizsgálásban megfogalmazott célok megvalósításához rendelkezésre bocsátjuk a szükséges erőforrásokat, minőségirányítási rendszerünket önértékelés során és külső szakértői értékelés segítségével rendszeresen felülvizsgáljuk.

Stratégiánk ügyfeleink igényeinek és a kapcsolódó képzési szolgáltatásainknak legjobb minőségű megvalósítása, olyan kompetenciák közvetítése, amelyek elsajátításával a résztvevők magas szinten képesek megfelelni a munkaerőpiaci vagy egyéni követelményeknek és a szakmai kihívásoknak. A piaci igények szerint rugalmasan és rendszeresen fejlesztjük képzési kínálatunkat, gyakorlatorientált képzési formák, korszerű tartalmú tematikák és oktatási módszerek kialakításával és megvalósításával.

Cégünk munkatársai felelősek a megrendelőkkel korrekt, megbízható, udvarias kapcsolatok kialakításáért, a minőségi munkavégzésért és a minőségbiztosítási előírások betartásáért.

A képzés szervezésében és lebonyolításában fontos számunkra a résztvevő munkatársak felkészültségének és képességeinek hatékony alkalmazása, a rendelkezésre álló lehetőségeinkkel támogatjuk szakmai fejlődésüket.

Ügyfélszolgálatunkon keresztül lehetővé tesszük a résztvevők írásos és szóbeli tájékoztatását, az esetleges panaszok felvételét és ügyintézését. Munkatársaink és oktatóink teljesítményét rendszeresen értékeljük, véleményüket és javaslataikat a képzés minőségének javítása érdekében figyelembe vesszük. Az eredményességet jól képzett, elkötelezett munkatársakkal, megfelelő tárgyi és személyi feltételek biztosításával érjük el.

A tanfolyami résztvevők elégedettségét rendszeresen mérjük és értékeljük, ezek eredményét képzési rendszerünk és képzési programjaink fejlesztésében figyelembe vesszük.

 

Felnőttképzési engedély száma: E/2020/000262

top
© Minden jog fenntartva!