Lépjen kapcsolatba velünk:

Referenciáink

Kiemelt referenciáink

  • Infokommunikációs Egységes Referenciakeret (IKER) fejlesztésére, képzési program és tananyag elkészítésével kapcsolatos feladatok ellátás a „Digitális szakadék csökkentése” című (GINOP-6.1.2-15 kódszámú) kiemelt projekt keretében. A projekt kiemelt céljai között szerepel az IKT eszközök használatára való motiválás és az internet használat igénybevételének megteremtése, a digitális jártasság fejlesztése a munkavállalási korú hátrányos helyzetű célcsoportok számára, illetve a közösségi internet szolgáltató helyek használatára való ösztönzés. (2015)

  • Digitális Oktatási Stratégia felnőttkori tanulás pillérének kidolgozása. A stratégia célja egyrészről a hatóságok, a munkaerő-piaci, az oktatási szereplők munkájának összehangolása; másrészről olyan konkrét intézkedések kidolgozása, melyek hozzájárulnak a digitális készségeknek és kompetenciáknak a megjelenésére az oktatás és képzés minden szintjén, támogatva a tanárokat, oktatókat és képzőket, bevonva az üzleti szféra és más területek kulcsszereplőit. (2016-2017)

  • Digitális kulcskompetenciák önértékelésére szolgáló webes felület kidolgozása és rendszeres frissítése a Meló-Diák Kft. Mentor programja keretében (2016)

  • Az Európai Hálózat az Alapkészségek Fejlesztéséért (EBSN) titkársági és szakmai koordinációs feladatainak ellátása (2013-)

  • ASEM Munkacsoport kezdeményezés a vállalkozói ismeretek oktatásának fejlesztésére az általános és szakképzésben (ASEM országok: Dánia (elnök), Norvégia, Lettország, Magyarország, Ausztria, Szingapúr, Dél-Korea, Vietnám, Malajzia, Brunei). A Progress Consult vezető tanácsadóként ellátta a munkacsoport folyamatok megszervezését; a munkacsoport munkájának logisztikai támogatását; az esettanulmányok és legjobb gyakorlatok modelljének elkészítése; javaslattételi feladatok ellátását az oktatási minisztereknek szóló ajánlásokra, valamint a munkacsoport folyamatok és az országok hozzájárulásának értékelése. (2012-2014)

  • A Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért nevű szervezet által vezetett TÁMOP 5.3.9.-11/1-2012-0001 azonosítószámú „NYITOK hálózat a társadalmi befogadásért” kiemelt programban a Progress Consult Kft. a NYITOK hálózat tudásközpontjának létrehozásáért és működtetéséért volt felelős. A program az ország 50 településén két éven keresztül térítésmentes idegen nyelvi, informatikai és egyéb területeken tanulási lehetőséget kínált, a munkaerő-piaci szempontból hátrányos vagy veszélyeztetett helyzetűek számára. A program általános célja személyre szabott kompetenciafejlesztés biztosítása munkanélküliek és olyan más, a munkaerő-piacon inaktív, munkaképes korú hátrányos helyzetű célcsoport számára, akik nem rendelkeznek a munkaerőpiacon elvárt alapkészségekkel és kompetenciákkal (2012-2015)

  • A Gazdasági Operatív Program ELI nagyprojektekhez kapcsolódó tanácsadás a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség megbízásából (2012-2103)

  • A Svájci Alap keretében magyar kis- és középvállalkozások humánerőforrás kapacitásainak fejlesztését célzó hatékony gyakorlati módszerek vizsgálata, adaptált svájci GO modell implementálása, az adaptált eszközök gyakorlati kipróbálása a helyi kkv-kkal együttműködve, 5 nyitott tanulási központban a személyzet felkészítése és mentorálása (2011 – 2013).
top
© Minden jog fenntartva!