Lépjen kapcsolatba velünk:

Értékes Kreativitás

2021. májusában indult el egy éves, Valuable Creativity, azaz Értékes Kreativitás című projektünk, mely a kreativitásban, az alkotói készségekben rejlő lehetőségek feltárását és a munkavállalói kreativitás ösztönzését célozza. A Projekt a Progress Consult Kft., a Szlovák Innovációs és Energetikai Ügynökség, valamint norvég partnerünk, a Prios Kompetanse konzorciumában valósul meg.

Tökéletes párosításnak tűnik: a kreatív ötleteket és kreatív megoldási módokat folyamatosan kereső cégek és vállalkozások olyan elkötelezett művészekkel, akik mélyen értik a kreativitást és azt, hogyan lehet azt konkrét eredményekké és termékekké (festményekké, könyvekké, színdarabokká stb.) alakítani! Ez a közös munka azonban sokszor nem egyszerű, hisz az üzleti élet és a művészetek világa nagyon eltérő szempontok szerint működnek. Először is, a vállalatvezetésnek és a személyzetnek nyitottnak kell lennie a művész által bemutatott kreativitás és kreatív módszerek befogadására, és képesnek kell lennie arra is, hogy mindezt a vállalaton belül kézzelfogható intézkedésekké, tervekké és formákká alakítsa át. Ehhez olyan művészekre van szükség, akik tisztában vannak a vállalati viszonyokkal, a működési elvekkel és kultúrával, ill. azzal, hogy mi szükséges ahhoz, hogy olyan kreativitás-központú módszereket vezessenek be, amelyek újszerű gyakorlatot jelenthetnek a vállalat és a munkahely sikerének előmozdítására.

A Projekt célja, hogy a fentiekhez segítséget nyújtson. Ehhez különböző módszereket mutat be arra vonatkozóan, hogy a művészek és trénerek hogyan alkalmazhatnak kreatív módszereket vállalkozásoknál, valamint, hogy cégvezetők és menedzserek hogyan aknázhatják ki és ösztönözhetik a kreativitást és segíthetik annak kibontakozását vállalatuknál.

A projekt címe: Valuable Creativity (VC) – creativity as a pathway to company sustainability and enforced adult learning

A megvalósítás időszaka: 2021.05.01-2022.04.30.

A projekt konzorciumának tagjai: Progress Consult Dán-Magyar Fejlesztési Tanácsadó Kft., Slovak Innovation and Energy Agency (SIEA); Prios

A konzorcium számára felhasználható támogatás maximális összege: 56080 euró

A Projekt az Európai Unió Erasmu+ Programjának támogatásával valósul meg.

2022-01-13
top
© Minden jog fenntartva!